Over ons

Ervaring schept vertrouwen: sinds meer dan 30 jaar zijn wij actief op het gebied van verkoop en onderhoud van technische waterinstallaties voor beregening, professionele reiniging en waterbehandeling.

Waterbronnen en beregening

Een droge tuin of gazon? Een eigen waterbron en een beregeningsinstallatie bieden een ideale uitkomst. Wij staan bekend om onze zorgvuldige aanleg, met zomin mogelijk schade voor uw tuin. Afhankelijk van uw wensen kunnen we uw beregeningsinstallatie boven- of ondergronds aanleggen. Voor al onze producten werken wij sinds meer dan 17 jaren samen met groothandel Van den Borne – ook hierbij staat onze ervaring voor kwaliteit!

Reinigingsinstallaties en waterbehandeling

U vindt ons overal, waar professioneel schoongemaakt wordt: op agrarische bedrijven, in de transportsector en in tal van industriële branches worden onze hogedrukreiniger succesvol ingezet voor het schoonmaken van voertuigen, machines en werkruimten. Sinds vele jaren zijn wij dealer voor Kärcher, dé specialist in hogedrukreinigers. Als u met bronwater werkt, kunnen wij ook voor een professionele waterbehandeling tegen een teveel aan ijzer, kalk of mangaan zorgen.

Altijd in beweging

Water is altijd in beweging - dat geldt ook voor de ontwikkelingen in de watertechniek: waar vroeger de aanleg van een waterbron tot een ware ravage in de tuin leidde, werken wij nu met moderne methodes en apparatuur, zodat uw tuin vrijwel geen schade meer oploopt. Ook de ontwikkelingen in de automatisering zorgen vandaag voor optimaal gebruiksgemak. Kleine ‘regencomputers’ en systemen die via internet bestuurd worden zijn geen uitzondering meer. Wij blijven continue op de hoogte over nieuwe ontwikkelingen en innovaties. Zo blijft ook de kwaliteit van onze diensten en producten altijd op hoog niveau.

Meer informatie over onze producten en diensten

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij adviseren u persoonlijk en vakkundig.

Een afspraak plannen of terug gebeld worden?

Hans Wichers Watertechniek

Daarlerveenseweg 16
7671 SJ Vriezenveen

T  (06) 226 686 72
F  (0546) 643 241
E  info@hanswichers.nl

Raadpleeg de algemene voorwaarden
van Hans Wichers Watertechniek

Copyright 2021 © Hans Wichers Watertechniek, alle rechten voorbehouden

Website ontwerp en development door Klyck